09.30-10.00 uur
In de ochtend wordt u netjes opgehaald door een taxi, of een vertrouwd gezicht van ’t Kleine Huys haalt u thuis op met het Actief Wonen busje. Ook geschikt voor rolstoelen!

het-kleine-huys-banner
thee

10.00 uur
We starten de dag samen, in een groep van maximaal acht mensen. We nemen op ons gemakje het nieuws door met koffie en een koekje. Met een abonnement op het Brabants Dagblad is er altijd wel wat te bespreken. Maar we vragen ook of u goed heeft geslapen en willen natuurlijk graag weten of het goed met u gaat.

10.30 uur
De ochtendactiviteit is vaak creatief, maar we kijken altijd samen waar de behoefte ligt. De een vindt schilderen nu eenmaal leuk, waar de ander liever een ketting maakt. We bereiden verschillende thema’s voor en doen nooit iets voor niks, want alles wat we maken verkopen we op onze markt. Zo hebben we in het verleden al tassen, sjaals, kaarten, gemozaïekte tafeltjes en vogelhuisjes gemaakt. Wij zetten deze te koop tijdens onze voorjaars- en kerstmarkt, die we organiseren voor familie, collega’s en mensen uit de buurt.

kleine-huys-dagbesteding-4