Markt 18 september 2021

Een gezellige markt

Op zaterdag 18 september 2021 heeft de ontzettend gezellige markt plaatsgevonden.

De markt werd georganiseerd door Actief Wonen en in het bijzonder de dagbesteding ’t Kleine Huys. Op de markt werden de zelfgemaakte cadeaus door onze deelnemers en bewoners verkocht. De cadeaus zijn met veel toewijding en liefde gemaakt. De deelnemers stonden vandaag ook zelf achter de toonbank en genoten zichtbaar van alle aandacht.

Onze drie medewerkers Angelique, Marion en Renee waren ook erg blij dat deze dag eindelijk was aangebroken. Door de verschillende lockdowns is de markt twee keer verzet. ‘Afgelopen 1,5 jaar hebben wij met onze deelnemers hard gewerkt aan alle mooie spullen. Het is fijn om te zien en te horen dat het in de smaak valt en de bezoekers de juiste cadeaus kunnen vinden’. ‘Hier doen we het allemaal voor, de lach en trots van onze deelnemers’ zegt Marion.

Tijdens de markt werd er voor alle bezoekers gezorgd voor koffie, thee en worstenbroodjes. Ook was er een springkussen voor de kinderen (en blije volwassenen).
Achter de locatie was de mogelijkheid gecreëerd voor familie, bewoners en deelnemers om soep met een broodje te eten. ‘Het is fijn dat we onze bewoners en deelnemers een uitje kunnen bieden met hun familie’.

Verder was er Live muziek van Rob Bekkers van Mind Walk Oisterwijk
Hij speelde mooie melodieën op verschillende bijzondere instrumenten als de shakuhachi (Bamboefluit), de Pan drum en de didgeridoo. Het was mooi om te zien hoe Rob contact maakte met onze bewoners, deelnemers en bezoekers van de markt doormiddel van de muziek.

In de middag kwamen er ook twee clowns langs. Clown Lukky en zijn kameraad toverde op alle bezoekers, bewoners en deelnemers een lach.

Al met al een heel fijn en geslaagde dag!