Nieuwe woonmogelijkheden op het Boeijend Huys

De mooie villa ligt aan de Bosscheweg tussen Tilburg en Berkel-Enschot. Momenteel wonen er 8 bewoners welke allemaal beschikken over een eigen kamer, in het huis zijn 2 badkamers die gedeeld worden. Het huis is omgeven met een grote parkachtige tuin van 5000 M2. De tuin is volledig omheind en is gesloten met een grote poort. Hierdoor kunnen onze bewoners elke dag van de week heerlijk wandelen in onze tuin, alleen of met begeleiding. Tijdens zonnige dagen zijn wij voornamelijk op het terras buiten te vinden, ook is er buiten een ruime woonkamer met uitzicht op onze tuin aanwezig. Op andere dagen maken onze bewoners gebruik van de gezamenlijke woonkamer.

Wanneer we gebruik maken van de gezamenlijke woonkamers binnen of buiten, drinken we koffie, spelen we een spelletje of hebben we fijne gesprekken. Er zijn altijd minimaal 3 medewerkers aanwezig zijn, daardoor is er ook de mogelijkheid om 1 op 1 tijd te bieden en om goed in te kunnen spelen op onze bewoners als individu en wat zij op dat moment nodig hebben.

 

Bezoek is altijd welkom, er is een tweede woonkamer aanwezig, ’t Kletshuys, waar onze bewoners indien gewenst privé met hun bezoek kunnen zitten.

 

Alle bewoners hebben een indicatie VV5 en zitten in een (vroeg) stadium van dementie,  er is 24 uur per dag zorg aanwezig en omdat er een huiselijke sfeer is gecreëerd en is voelen onze bewoners zich hier (snel) thuis.

 

Op dit moment zijn er weer kamers beschikbaar in onze mooie villa. Deze kamers bevinden zich op de bovenverdieping en beschikken over een royaal dakterras met een mooi uitzicht over onze parkachtige tuin, deze geeft het hele jaar door een prachtig uitzicht.

 

Voor meer informatie over deze kamers, de kosten en de mogelijkheden neemt u contact op met Daphne Peppenster 0638754131 of via wonen@actiefzorg.nl