Kamers vrij in Boeijend Huys

Er zijn nieuwe woonmogelijkheden op het Boeijend Huys.

De mooie villa ligt op de Bosscheweg tussen Tilburg en Berkel-Enschot. Momenteel wonen er 8 bewoners welke allemaal een eigen kamer hebben. Alle bewoners hebben een indicatie VV5 en zitten in een (vroeg) stadium van dementie. In het huis zijn 2 badkamers die gedeeld worden. Het huis is omgeven met een grote park-achtige tuin van 5000 M2. De tuin is volledig omheind en is gesloten met een grote poort. Hierdoor kunnen onze bewoners elke dag van de week heerlijk wandelen in onze tuin. Alleen of met begeleiding. Tijdens zonnige dagen vertoeven wij voornamelijk buiten op het buiten terras. En er is een ruime buiten woonkamer met uitzicht op de geitjes. Zie de pagina Boeijend Huys voor meer informatie.

Op onze eerste verdieping zijn er twee kamers vrij.

Een van de kamers heeft een ruim dakterras met uitzicht op de royale tuin. Deze kamer heeft ook een pantry met warm en koud water aansluiting. Alles geheel afgewerkt in de stijl van het huis.

De tweede vrije kamer is een dubbele kamer. Hierdoor is er een slaap en woonruimte gecreëerd. Deze kamers kijken uit naar de bomenlaan langs de villa. Ook op deze kamer is alles afgewerkt in de stijl van het huis.

Op de begane grond is er een kamer vrij met een eigen ingang naar de prachtige tuin. Verder heeft deze kamer een keuken en is het een van de rustigste plekjes van het huis.

 

Voor meer informatie over de kosten en mogelijkheden neemt u contact op met Daphne Peppenster, 0638754131 of via wonen@actiefzorg.nl